Valódi megtakarítás, tényleges haszon – drága fóliával?

Igen! Az olcsó fóliákkal elpazarolt felesleges költségek helyett optimalizált fóliafelhasználást, végső soron hatalmas megtakarítást érhet el, már rövidtávon…

Vajon Ön mit vásárolna szívesebben? Hegyeket az átlagos és olcsó fóliából, vagy kiválóan optimalizált csomagolóanyagot, amiből sokkal kevesebb szükséges?

Bebizonyítjuk, hogy az utóbbi gazdaságosabb. Megsúgjuk: sokkal gazdaságosabb.
Olyannyira, hogy bátran kiszámoljuk Önnek a milliókra rúgó megtakarítást.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legdrágább raklapfólia beszállítóként a legjobb csomagolóanyagot szállítjuk Önnek, ami már rövidtávon is milliós megtakarítást, kézzel fogható eredményt jelenti cégének.

Olvassa el, miért!

Homolya Péter, Golden-Pack

Homolya Péter vagyok a Golden-Pack Hungary Zrt. Igazgatója.

Mi az, ami drága? Valóban drága?

Mire ennek az oldalnak az aljára ér, Ön is látni fogja, hogyan lesz valami, ami elsőre úgy tűnik, hogy drága, (anyagilag előnytelen), de végső soron épp ellenkezőleg, megfizethető, takarékos, hasznot hozó!

Megkérdeztük, miért vásárolnak tőlünk – drágán…

2014 év végén végeztünk egy felmérést, melyben megkérdeztünk 120 ügyfelünket, hogy miért is szeretnek velünk dolgozni, miért vásárolnak tőlünk? Kiderült, hogy a gyorsaságunk az, ami miatt cégünket választják, már évek óta!

Tipikus helyzetek, amikor segíthetünk

r

Sürgősen kellene

Amikor a raktáros így szól: „Főnök, sürgősen kellene fólia, mert nem tudok dolgozni!” Vagy a beszerző elfelejti időben intézni a megrendelést…
r

Rettentő gyorsan fogy

Máskor meg: „Főnök ez a fólia olyan gyorsan fogy, hogy szinte alig elég egy raklap rögzítésére!” – amikor valamiért indokolatlanul sok fólia fogy…
r

Állandóan baj van vele

Amikor ezek hangzanak el: „.. ez a raklapfólia állandóan elszakad, nem nyúlik, ragad mindenhol, leborul a raklapról a termék!” – ebben az esetben is valószínűleg több fólia fogy a szükségesnél…
r

Tetemes költséget jelent

Ezek a gondok gyakran párosulnak ezzel az érzéssel: “…nagyon sokat költünk csomagolóanyagra éves szinten, sokba kerül a csomagolás!” – Kár érte…

Ügyfeleinknél már nem fordulhat elő, hogy leáll a munka a csomagolóanyag hiánya miatt… ezért:

R

Azonnal szállítjuk

Akár pár óra alatt szállítjuk a megrendelt csomagolóanyagokat, nem hagyjuk, hogy leálljon a munka! Megrendelését egyszerűen telefonon jelzi, és indulunk.
R

Jobb és több fólia

Tekercseinken sokkal több fólia van, mint más gyártók termékén, mert vékonyabb és könnyebb papírcsévén szállítjuk. Így keresse: SMART fólia!
R

Folyamatosan jó minőség

Termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük, és ha bármi rendellenes fordulna elő, azonnal javítjuk! Csak kifogástalan minőségű termékeket forgalmazunk, 15 éves tapasztalattal!
R

Jelentős megtakarítás

Termékeinkkel éves szinten akár 30%-ot megspórolhat, mert folyamatosan fejlesztjük azokat! Együttműködésünk során automatikusan a továbbfejlesztett termékeket szállítjuk.

Olvasson konkrét esetekről, hogyan járnak jól partnereink!

Itt áll a kamion, most mi lesz?

Egy nagy múltú Budapesti gyártó cég beszerzési vezetője – felhívott telefonon, és kétségbe esve jelezte, hogy teljesen elfogyott a fóliájuk, a raktárosok nem vették észre, és itt áll a kamion az udvarban, pakolni kellene, már várja a vevő a szállítmányt, most mi lesz… ?!

Megnyugtattam az ügyfelünket, és intézkedtem, hogy mielőbb jutassunk el neki, legalább annyi fóliát, amivel be tudja fejezni az aktuális munkát. Ki is szállítottuk kb. 1,5 óra alatt, és a kamion időben el tudott indulni, a vevő elégedett volt!

Sikerült kiesés nélkül elvégezni a kamionrakodást, nem kellett állásidőt fizetni és gyorsan feltöltötték a fóliakészletet.

Több milliós megtakarítás egy lépésben

Sikerült pár szót váltanom egy nagy múltú Pest megyei gyártóval, aki tejtermékeket gyárt évtizedek óta, napi 300 raklappal, folyamatos üzemben. Nagyon sok raklap fóliát (stretch fólia) használnak.

Pár nap múlva, az üzemi mérések során elmondták, hogy kilónként 450.- Ft-ért veszik a fóliát. Az általunk ajánlott fóliának a kilós ára: 1150.- Ft! Hogy lesz ebből megtakarítás?! A próbacsomagolás során kiderült, hogy a korábbi fóliából 60-70%-al többet kell használni, mint az általunk ajánlott „drága” fóliából! Ez az eredmény még engem is meglepett!

Éves szinten sikerült 4,6 millió forintot megtakarítani!

?

Így lesz a „drága” csomagolóanyagból, takarékos, megbízható!

Önök nyilvánvalóan eddig is sikeresen végezték munkájukat, van fóliájuk, ragasztószalagjuk, stb.. tudtak dolgozni, termelni, csomagolni… Szeretném, hogy lássa, van más megoldás is, lehet akár több százezer, vagy éppen többmillió forintot spórolni…

Z

Kérjen díjtalan felmérést!

Mérjük fel, hogy konkrétan az Ön cégénél hogyan lehet optimalizálni a fóliafelhasználást, és ez pontosan mennyi hasznot jelent cégének, kérjen díjtalan, személyes tanácsadást, konzultációt!

A konzultáció valóban díjtalan, semmiféle kötelezettséggel nem jár, a végére viszont tisztán látni fogja, pontosan mennyi hasznot, megtakarítást jelent Önnek a velünk való együttműködés.

„Mi vagyunk a legdrágábbak! De ez jó Önnek!”

Barátsággal: Homolya Péter Igazgató

Itt jelentkezzen díjtalan felmérésre!

A gomb megnyomása után üzenete megérkezik hozzánk.
Kollégánk hamarosan telefonon visszahívja egyeztetés végett.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Facebook