Azok, akik a raktározás, szállítmányozás területén dolgoznak, nap, mint nap használnak sztreccsfóliát a termékek kezelésekor. A csomagolóanyag nélkülözhetetlen, hiszen számos külső tényezőtől megvédi az árucikkeket, így a megrendelőkhöz épségben juthatnak el a termékek.

A sztreccsfólia egy erősen nyújtható fólia, mely csomagolás révén rátapad a szállítandó, raktározandó termékre. A csomagolóanyag megóvja azt a külső mechanikai behatásoktól és stabilan tartja az árut mozgatás és szállítás közben. Védi a terméket a különböző időjárási tényezőkkel szemben, ellenáll az UV sugárzásnak és megóvja attól is a csomagokat, hogy elázzanak egy esetleges esőzéskor.

A sztreccsfólia a különböző szennyeződésektől is védi a csomagokat, így a termékek úgy érkezhetnek meg a megrendelőkhöz, ahogyan azok a raktárból kikerültek.

A csomagolóanyagok felhasználása még raktári tároláshoz is szükséges. A termékek csomagolása az állványokon helyet foglalva is koszolódhat, sztreccsfóliával viszont ezt el lehet kerülni, így az áru kifogástalan állapotban várja, hogy szállításra vagy eladásra kerüljön.

Ha kérdései lennének a sztreccsfóliákkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Facebook