A kartondoboz, amibe a gyárban a termékeket csomagolják, a termékhez lett tervezve. A boltokban láthatjuk, hogy még az egy kategóriába tartozó árucikkek doboza is igen eltérő méretű lehet, mivel azokat milliméter pontosan az igényekhez igazítva készítették el.

Ha több terméket próbál becsomagolni egyetlen dobozba, vagy az eredeti dobozokat más célra (például költözéshez, raktározáshoz, leltározáshoz) akarja használni, azzal a problémával kell szembesülnie, hogy semmi sem pont akkora, amekkora kell.

Kartondoboz sokféle célra

A Kellogg’s multinacionális élelmiszergyártó vállalat az 1900-as évek legelején a kartondoboz csomagolás mellett döntött: a kukoricapelyhet ilyen kiszerelésben hozta forgalomba, bevezetve a kereskedelembe ezt a technológiát. Röviddel ezután arra lettek figyelmesek, hogy a dobozaikat nagyon sokan nem dobják a szemétbe, hanem felhasználják különféle tárgyak tárolására. A cég innentől fogva minden kartondobozra rányomtatta a nevét, és hamarosan közismertté vált az egész Egyesült Államokban.

Ha körbenéz az irodájában, otthonában, a ház körül, bizonyára rátalál néhány kartondobozra, melyeket sokféle célra használ, csak arra nem, amire eredetileg szánták.

A kukoricapelyhes dobozban cukorkát vagy elemeket, a cipős dobozban csavarokat vagy iratokat, a tévé dobozában faanyagot vagy esernyőket tart, vagy valami mást, talán csak félretette őket arra az időre, amikor a költözéshez kartondobozokra lesz szüksége.

A kartondoboz olyan praktikus találmány, aminek két életciklusa van: az első, amikor a gyárban belecsomagolják a terméket, a második, amikor a vásárló elkezdi saját céljaira felhasználni.

Egy márkanévvel, cégnévvel, céges logóval díszített, jó minőségű doboz éveken át reklámhordozóként funkcionálhat, olyan helyekre eljutva, amit elképzelni is nehéz lenne.

Kartondoboz harmincféle méretben akár azonnal

Ha a kartondoboz túlságosan nagy, az ugyancsak problémát okoz: figyelni kell a szállításnál, emelésnél, rakodásnál, nehogy kár érje a belecsomagolt tárgyakat, ajándékokat. Ahhoz, hogy ezt elkerülje, valamivel ki kell tömnie a kartondoboz kihasználatlan részét, vagyis valamit be kell szereznie erre a célra, ami csak még egy probléma, még egy tennivaló, még egy tétel a listán.

Úgy jár a legjobban, ha milliméterre akkora kartondobozokat szerez be, amekkorára szüksége van, függetlenül attól, hogy az mekkora, és milyen célra kívánja használni.

Ha magáncélra keres bármekkora méretű kartondobozt, otthoni, irodai raktározáshoz, tároláshoz, ajándékok csomagolásához, költözéshez, vagy vállalkozásának, saját termékének szeretne egyedi méretű dobozt, amely reklámhordozóként is megállja a helyét, rendeljen a specialistától!

Több mint 30-féle méretű kartondoboz található meg a raktárunkban. Ha nincs olyan, amilyet keres, legyártjuk Önnek, tetszőleges méretben, rövid határidővel!

Ha azonnal kartondobozra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Facebook