Szeretnénk elkérni a problémáit!

A siker titka a problémamentesítés

Szakad a fólia, nehéz vele dolgozni? A lezárt dobozok maguktól felnyílnak, mert a ragasztószalagnak lejár a néhány perces szavatossági ideje? Áll a munka, mert elfogyott a csomagolóanyag? Szállítás közben leborul a raklap, mert nem tart a fólia és tönkremegy a becsomagolt termék? Lopnak a szállítmányból, és gondok tömege szakad a nyakába? Munkaerőhiánnyal küzd, nem tudja teljesíteni a megrendeléseket? Aggódik, hogy a csomagológép túl bonyolult, és a kolléga elrontja?

A siker titka a problémamentesítés. Szeretnénk elkérni a problémáit, hogy az idejét, energiáját, kapacitását és pénzét az érdemi munkára összpontosíthassa!

A hétszeres Forma 1 világbajnok, Michael Schumacher a 2000-es évek közepén egy interjúban arról mesélt, hogy a sikereit egyetlen tényezőnek köszönheti. A menedzsmentjének. Van mellette egy stáb, amely a nap 24 órájában azért dolgozik, hogy minden problémát, gondot, nehézséget, apró-cseprő feladatot levegyen a válláról, és neki ne legyen más dolga, csak az, hogy eredményes legyen. Így valóban lehet rendkívüli sikereket elérni. Sőt, alighanem csak így lehet.

Pontosan tudjuk, milyen problémákat okozhat a nem megfelelően megválasztott csomagolóanyag: amikor átereszti a vizet az, aminek nem lenne szabad, amikor nem ragad a ragasztó, amikor szakad a fólia, amikor a váratlanul megugró forgalom vagy a készletek nem megfelelő felbecslésének következtében az érdemi munka, az értékesítés, a kiszállítás azért áll meg, mert elfogyott a csomagolóanyag.

Tisztában vagyunk vele, milyen nehézségek forrása tud lenni a cégben a rosszul megválasztott, bonyolult, külön alkalmazottat igénylő csomagológép, aminek már a látványa is megemeli a tulajdonos vérnyomását, ha egy rossz beállítás, egy apró meghibásodás, egy nehezen értelmezhető probléma, vagy a működtetésére betanított alkalmazott távolléte miatt csak a helyet foglalja, néma mementójaként a rá kihajított súlyos összegeknek.

Valaki egyszer azt mondta, ahhoz, hogy jó apák vagy jó anyák legyünk, elsősorban arra van szükségünk, hogy emlékezzünk a gyerekkorunkra, amikor még „a másik oldalon álltunk”. Mi, akik tizenöt éve dolgozunk a csomagolóiparban, jól emlékszünk arra, milyen problémáink voltak, amikor mi voltunk az ügyfelek.

Ahogyan az ügyfeleink, mi magunk is szenvedünk a rosszul megválasztott, vagy rossz minőségű csomagolóanyagoktól. Aktív vásárlóként, webáruházak aktív használójaként minden nap szembesülünk az elvárásokkal, és ugyanúgy bosszankodunk, amikor azok nem teljesülnek.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy azt érezzük, ügyfélként mi is magunkat választanánk, és örömmel töltenek el bennünket az ügyfeleinktől érkező rendszeres pozitív visszajelzések.

A piacon egyedülállóként létrehoztunk egy ingyenes Csomagolás Optimalizáció szolgáltatást. Tapasztalt szakértőnk kimegy az ügyfelünkhöz, és a látottak alapján javaslatot tesz, mi lenne a legjobb csomagolóanyag és csomagológép a cég számára, figyelembe véve a lehetőségeket és az igényeket.

A Golden Pack mindig elérhető. Call centeres kollégánk akár szombat este is felveszi a telefont. Az érdeklődésre, ajánlatkérésre 24 órán belül reagálunk. Ügyfeleink soha nem érzik azt, hogy egyedül vannak, hogy egy gépnek küldik a leveleiket, vagy egy automatát hívnak a telefonon. Törődünk velük, örömmel osztjuk meg azt a tudást, melyre tizenöt év alatt tettünk szert, amióta ebben az iparágban dolgozunk.

Szervizünk 24 órás szolgálatban van. A meghibásodott csomagológépeket azonnal elszállítjuk és megjavítjuk. Amennyiben ügyfelünk igényli, a javítás idejére rendelkezésére bocsátunk egy tartalék berendezést, amellyel zavartalanul folytathatja a munkát, nem kell tétlenül várakoznia.

Az általunk forgalmazott csomagológépek kiváló minőségűek. Megbízhatóak, terhelhetőek, jól szervizelhetőek. Ingyenesen megtanítjuk ügyfeleinknek, hogyan kell ezeket a berendezéseket működtetni, karbantartani, hogy hasznot termeljenek.

Csomagológép szállítást a konkurencia 8 hétre vállal, mi egy napon belül szállítunk, ha az ügyfél csak az igényeihez ragaszkodik, a választást pedig ránk bízza.

Az előrejelzés szerint a közeljövőben a termelőipar automatizálása ma még szinte elképzelhetetlen méreteket fog ölteni. A munkaerő a pénzt követve vándorol, és tekintettel arra, hogy a tőke egy gombnyomásra átugorhat egyik kontinensről a másikra, olyan globális jelenséggel állunk szemben, amely kaotikus állapotokat idéz elő.

Magyarországon a munkavállalók elégedetlenek a bérekkel, a munkáltatóknak pedig horribilis összegeket kell kifizetnie az állam felé, adók és járulékok formájában.

A világban egyszerre van túlfoglalkoztatottság, és munkaerőhiány, ami arra mutat rá, hogy a munkáltató oldaláról a probléma megoldása a mind nagyobb automatizálásban rejlik. Amit csak lehet, automatizálni kell. Ennek része az is, hogy olyan megbízható, egyszerűen kezelhető csomagológépeket vásárol, amelyek kezelése nem igényel különösebb hozzáértést.

A szakszerűen kiválasztott, gazdaságosan kihasznált, egyszerűen kezelhető csomagológépek jellemzően 6-12 hónapon belül megtérülnek, ennyi idő alatt hozzák vissza az árukat. Gépeink segítségével a cégek munkaerőt, időt, energiát, és pénzt spórolnak meg. A tőlünk vásárolt berendezésekre hosszú garanciát adunk, ami elérheti a 30 hónapot is.

2013-ban, a magyar piacon elsőként bevezettük az úgynevezett „smart fóliát”. Ez azt jelenti, hogy nem súlyban, hanem méterben számoljuk a fóliát. Ugyanannyi pénzért a vásároló nálunk többet kap.

A kézi stretchfóliákat mások súlyra árulják, amibe beleszámolják a háromnegyed kilós papírcsévét is, melyre a fóliát feltekerték. Mi ilyesmivel nem kalkulálunk, csak a fólia hosszát számoljuk az árba. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy a vásárló ugyanazért az árért 180 méter csomagolóanyagot kap, 150 méter helyett. Általában 25 %-al adunk többet, változatlan ár mellett.

Biztonsági termékeink forgalmazása is számottevő. Ezek a csomagolóanyagok megvédik a termékeket attól, hogy raktározás, szállítás közben sérülésmentesen felnyissák a csomagokat, és lopjanak belőlük. A mi biztonságtechnikai megoldásunkkal 90 százalékkal csökken a lopások száma. Ez rengeteg vesződséget, időt, energiát és pénzt spórol meg ügyfeleinknek, a stresszről már nem is beszélve.

A siker titka a problémamentesítés. Szeretnénk elkérni a problémáit, hogy arra koncentrálhasson, amire érdemes.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Facebook